Home

Biografie

In de jaren ’80 waren de ether piraten erg in trek.

Maar die tijd is Voorbij. Daarom hebben wij met heel veel Oldtimers uit die tijd onze Internet station Radio Esperando opgezet

Veel luisterplezier en hopelijk tot snel weer bij Radio Esperando!
Vanaf 22 maart is het dan zover Radio Esperando is geboren vanaf 14.00 uur.
Met Kojack & Lady

Muziek voor jong en oud Bij RADIO ESPERANDO zit je Goud

Tino Meijering

Ik ben van af jaren 80 al actief op radio gebied zowel als piraat ,en bij de omroep helaas in deze tijd word dat door regels en wetgeving zo goed als onmogelijk gemaakt.
Daar wij in de huidige tijd de mogelijkheid hebben om onze muziek te draaien via het internet wereldwijd is het voor mij mooi om mijn muziek zo ten gehore te brengen.
Ik ben te beluisteren op de zondagmorgen van af 0800 uur alround ,en aan vullend regel ik samen met John en Gerard en Meindert de dingen om Radio Esperando online te houden.
Ons motto is gezelligheid kent geen tijd bij Radio Esperando .

20150520_105825

John Werkman

Ik ben een man die al jaren actief is op gebied van presenteren ,en in de jaren 80 mij ook bezig heb gehouden met het presenteren van radio programma,s illegaal /legaal. Heb bij meerdere stations gezeten.
Hier op Radio Esperando voel ik mij thuis  presenteer ik als alround dj mijn programma  onder de naam Lovebird .
Ook ben ik als manusje van alles onderweg ,of het nu voor onderhoud is aan de pc ,of code,s invoeren het maakt niet uit ,Radio Esperando  heeft een plek in men hart.

FB_IMG_1432113678525

Gerard Kluin

Ik ben ook al jaren actief met het draaien van muziek vooral Nederlandstalig ,dit doe ik samen met men vrouwtje Joke als Kojak en lady .en we kunnen hier ons energie kwijt.
Mijn ouders waren ook Etherpiraat in de jaren 80 (Zeester & Marmotje)
Ook ben ik verantwoordelijk voor de dj,s hier op dit internet station maar men hoofd doel is om het met z,n allen te doen als team en dat lukt prima.
Ik ben een man van daden en dat wil prima met ons hele team,en zoals u begrijpt zijn er altijd verantwoordingen ,waar mensen voor moeten staan en dat gaat prima met z’n vieren

IMG-20150520-WA0074

Joke Kluin

Ook ik ben opgegroeid met het muziek van de radio piraat en vind het ook heerlijk om mijn muziek ten gehore te brengen  samen met men mannetje Gerard op Radio Esperando  en dat is iets waar ik men energie echt in kwijt kan en ik de luisteraars veel plezier mee probeer te doen

Meindert Groothof

Ik ben al jaren bekend met het piraten muziek ,in de jaren 80 als de Pionier van uit Groningen ,en heeft mij ook  wel wat geld gekost aan de staat.
Mooi dat we in deze tijd het internet hebben  en ik me muziek daar ten gehore kan brengen op Radio Esperando ,en dit word ook zeker gewaardeerd.
Mij hoor je op de zaterdag middag tot in de late uurtje,sss En op de maandagochtend van 09.00 – 13.00 En ben met John bezig met de Audiostream. En altijd bezig om het geluid nog meer te verbeteren van ons station.

FB_IMG_1509910487634

Lena

Ook bij mij is de piratenmuziek met de paplepel ingegeven mede door meindert ben ik mij ook gaan intreseren om zelf vj te worden

 

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG-20190730-WA0010-576x1024.jpg

Theo van der Werf

Ook ik ben bekend met het verstaanbare muziek maar hou ook zeker van meerdere soorten muziek ,dit kunt u als ik draai ook aan vragen bij mij.Ben bij meerdere radiostations geweest en heb het hier prima naar mijn zin gezellig en een hoop lol,
Ook mag ik graag rommelen in de techniek van de pc ,en vind het fijn om men energie kwijt te kunnen als dj bij Radio Esperando

IMG-20150520-WA0052

Trea

Ook bij mij thuis was mijn moeder een fanatieke luisteraar van piraten muziek, maar mede door Dj Henk ben ik nu ook VJ bij radio Esperando op de donderdagochtend van 9:00 tot 13:00 uur

 

received_2068534343367527

Henk Wever

Op de zondagavond vind ik het fijn om mijn programma ten gehore te brengen met muziek voor iedereen dat varieert van jaren 50/60/70/80/90/2000 muziek,en uiteraard ook Hollands (Hit museum)
Kortom van alle markten thuis maar het belangrijkste gezelligheid ,en dat kan hier prima op Radio Esperando. Ik was zeer aktief als etherpiraat in de jaren 80. Henk is ook met John in de jaren 90 en anno nu bezig met het maken van programma’s op ook nog een andere Radio Station.

IMG-20150520-WA0054

Bert Haan
Ik was in de jaren 80 ook zeer aktief in het illegale gebeuren als de naam Corsica, Verder heb ik op meerdere stations gezeten illegaal en legaal. Nu ben ik overgestapt om op Esperando een leuk programma te maken, De meeste mensen van dit station ken ik al jaren en vindt het een gezellige boel.
Presenteert op de maandag vanaf 19.00 uur Vraag hem aan bij Bert Haan !!!

IMG-20150520-WA0055

Richard strijk

Beter bekend als dj echoboy. Ik heb bij paar stations gedraait. En vind het leuk om platen te draaien die iedereen kan verstaan en heb voorheen altijd geluisterd naar etherpiraten en vond het super wat ze deden. En nu draai ik zelf al een tijdje op het internet met veel plezier. Ik wens iedereen heel veel luister plezier toe. Ik ben te horen op woensdag van 13:00 uur tot 18:00 uur. Stem gezellig af op de esperandoteam. Met vriendelijke groet Dj Echoboy.

IMG-20151008-WA0176

Henk Gissen.

Ik sta bekend als de Vrijbuiter. Heb in de jaren 70 en 80 gedraait Als etherpiraat. Ben begonnen met een lampenbak op de Middengolf. Toen ik daar mee gepakt ben ben ik gestopt tot mijn proeftijd over was. Toen begon ik op de fm. Totdat ik daar ook bijna mee uit de lucht werd gehaald en aan gezien de bedragen kwa boete nu echt niet meer leuk zijn, ben ik bij een internet station begonnen. En nu zit ik elke maandagmiddag en vrijdagmorgen bij Radio Esperando.

IMG-20151008-WA0177

Douwe Kluin en zijn vrouw (Marmotje)

Wij zijn Zeester en Marmotje
De Zeester was in de jaren 70 en 80 heel erg actief als Etherpiraat in Hoogkerk met zijn vrouw.(Marmotje). Tijden veranderen en internet is helemaal in om je als door gewinterde radiomaker weer alles te kunt laten herleven. Nu doe ik dat gezellig alle vrijdagavonden weer met mijn vrouw  op Radio Esperando te draaien. helaas door ziekte kunnen ze niet draaien maar blijven wel lid van radio esperando

IMG-20160905-WA0018

Frans Steenstra

Studio B is onze nieuwe aanwinst bij Radio Esperando. Hij is een rot in het vak was vroeger ook piraat op de fm. Genaamd Studio B. Verder hobby’s zijn duiven daar is ie ook vaak mee bezig.

Henk 

In mijn jongere jaren kwam ik vaak bij mijn oom en tante thuis zij waren ook zendpiraten en wat zij deden vond ik erg leuk die jaren 80 a 90 muziek en zo nu ik ook op de donderdagavond van 18:00 tot ??:?? uur hier bij radio Esperando

received_1954805091407120

Moonlight (Henk Kluin) In de jaren 80 draaide ik al als een jongen van 14 jaar in de studio van zeester en maramotje nu door mijn broertje kojack kreeg ik weer de kriebels om te draaien even weer proef draaien en nu zit ik ook in de team van radio esperando met veel nederlands talig muziek waar ik veel van hou

Vj Tineke Bos

memoriam 9-9-1966 – 3-7-2019

je krijg die lach niet van mijn gezicht

Wjj zijn zeer gemotiveerd met z’n allen en hebben allemaal stuk voor stuk een hoop plezier in ons station en hopende de luisteraar ook want !!! DAAR DOEN WE HET TENSLOTTE VOOR !!!!