Nu op Radio Esperando:

♫ Je Hoort Nu: ♫

Draaischijf van de Week

Jan de Jonge – Als iemand van je houdt

Biografie

Joke Kluin

Ook ik ben opgegroeid met het muziek van de radio piraat en vind het ook heerlijk om mijn muziek ten gehore te brengen samen met men mannetje Gerard op Radio Esperando en dat is iets waar ik men energie echt in kwijt kan en ik de luisteraars veel plezier mee probeer te doen

Henk Gissen

Ik sta bekend als de Vrijbuiter. Heb in de jaren 70 en 80 gedraait Als etherpiraat. Ben begonnen met een lampenbak op de Middengolf. Toen ik daar mee gepakt ben ben ik gestopt tot mijn proeftijd over was. Toen begon ik op de fm. Totdat ik daar ook bijna mee uit de lucht werd gehaald en aan gezien de bedragen kwa boete nu echt niet meer leuk zijn, ben ik bij een internet station begonnen. En nu zit ik elke maandagmiddag en vrijdagmiddag bij Radio Esperando.

Johanna Westerhof

Ik ben Johanna ofterwijl de studio Aurora. Muziek is mijn passie en sindskort draai ik ook met vinyl aangestoken door john de platenkanon. Het is een verslaving de mooiste singletjes te verzamelen en dan te draaien voor jullie op de donderdagavond vanaf 18.00 tot 22.00 uur en vrijdagmorgen bij radio esperando.

Tino meijering

Actief sinds mijn jeugdjaren als radiopiraat en helaas ook menigmaal bezoek gehad van het agentschap telecom ,wat geleid heeft tot ettelijke bekeuringen en inbeslagnames van apparatuur zenders ect ect. Na al die tijd nu men plek gevonden als dj bij Radioesperando en kan legaal mensen vermaken met men muziek ,een nieuw medium waar ik veel plezier in beleef!!!

Gerard Kluin

Ik ben ook al jaren actief met het draaien van muziek vooral Nederlandstalig ,dit doe ik samen met men vrouwtje Joke als Kojack en lady .en we kunnen hier ons energie kwijt. Mijn ouders waren ook Etherpiraat in de jaren 80 (Zeester & Marmotje) Ook ben ik verantwoordelijk voor de dj,s hier op dit internet station maar men hoofd doel is om het met z,n allen te doen als team en dat lukt prima. Ik ben een man van daden en dat wil prima met ons hele team,en zoals u begrijpt zijn er altijd verantwoordingen ,waar mensen voor moeten staan en dat gaat prima met z’n vieren

Frans Steenstra

Studio B . Hij is een rot in het vak was vroeger ook piraat op de fm. Genaamd Studio B. Verder hobby’s zijn duiven daar is ie ook vaak mee bezig.

Richard strijk

Beter bekend als dj echoboy. Ik heb bij paar stations gedraait. En vind het leuk om platen te draaien die iedereen kan verstaan en heb voorheen altijd geluisterd naar etherpiraten en vond het super wat ze deden. En nu draai ik zelf al een tijdje op het internet met veel plezier. Ik wens iedereen heel veel luister plezier toe. Ik ben te horen op woensdagmiddag. En op de vrijdagavond Stem gezellig af op de esperandoteam.

John Werkman

Mijn naam is John Werkman. Ik ben in begin jaren 80 begonnen met een illegale Radio Station genaamd Radio London eind jaren 80 ben ik overgegaan met een aantal dj’s naar een radio station MSG. Uiteindelijk hebben we in de jaren 90 een aantal jaren gedraaid onder de naam Maximaal FM waar onder ook onze Country dj Bert Haan draaide. Uit eindelijk ben ik jaren uit het radio avontuur gestapt. En uiteindelijk zit ik al vanaf het begin bij Radio Esperando met Enthousiaste dj’s elke zondagavond en een deel Maandagavond als John de Platenkanon met veel vinylplaten met mag het een tikje meer zijn.

Bert Haan

Op de maandagavond van 21:00 uur – 23:00 uur is het tijd voor Country Muziek. Bert Haan (inmiddels 50+) doet de presentatie en stelt het programma samen met de luisteraars van Radio Esperando. Luisteraars mogen via de website radioesperando.nl maar ook via de app 06-41182669 Country muziek aanvragen. Bert vindt het prachtig om elke week een programma te mogen doen bij Radio Esperando en ook dat de luisteraars positief reageren. Luistert u maandag mee?

Onze trotse  sponsoren